Avant & Una

KULTURNI CENTAR BIHAĆ

Avant & Una

Avant & Una 

Poštovani, 

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da nastavljamo sa svojim aktivnostima.

Nakon kvalitetno obavljenog posla po pitanju manifestacije “Bihaćko ljeto” koja je bila nadprosječno posjećena usprkos svemu što je Grad Bihać zadesilo u proteklom periodu nastavljamo sa svojim rasporedom događaja za 2019 godinu.

 

Prvi Avantura film festival pod nazivom ” Avant& Una” biće održan od 01. – 03.08.2019 u Bihaću u organizaciji Udruženja građana Bosnaland iz Sarajeva i JU Kulturni centar Bihać kao suorganizatora ove manifestacije.

Održavanje prvog “Avant & Una” festivala omogućiti će internacionalno brendiranje Bihaća kao socijalno osjetljivog humanog etabliranog i ekološki osvještenog, sa svjetski vrijednim prirodnim ljepotama NP Una, a prvi  “Avat & Una” pomoći će u festivalskom mapiranju Bihaća na međunarodnoj sceni. 

Za ovakav događaj u našem gradu zaduženi su kako i direktor Avantura film festivala gospodin Mirsad Ćatić tako i direktor, a ujedno i suorganizator manifestacije gospodin Alen Zulić, te Grad Bihać kao generalni sponzor manifestacije.

Naravno tu treba pomenuti i neizostavni Stage Art koji će vam predstaviti i svoje sadržaje u kojima ćete također moći uživati.

Između ostalog to su:

01.08.19. Amel Ćurić

02.08.19. Barabela band i iznenađenje 

03.08.19. LET 3 

Dobro nam došli i ugodan provod vam želimo !

Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt broj: 037 226 483